netFinn Finland

UKK (FAQ)

tietokannan ja käyttäjän luonti cPanelissa

Tietokannan ja sille käyttäjän salasanoineen teet cPanelissa näin:

1. Kirjaudu cPaneliin (www.yourdomain.com/cpanel)

2. cPanelissa napsauta "Tietokannat ->  Ohjattu MySQL-tietokantatoiminto"

3. Anna tietokannalle nimi, napsauta "Seuraava"

4. Luo tietokannalle käyttäjä, ja käyttäjälle salasana, napsauta "Seuraava"

5. Lisää käyttäjä tietokantaan ja anna vaadittavat oikeudet. Yleensä ruksaat "ALL PRIVILEGES" ja sitten "Seuraava"

Nyt tietokanta ja sille käyttäjä salasanoineen on luotu.

HUOM! Sekä tietokannan nimen että käyttäjänimen etuliitteiksi tulee TUNNUS_, jossa TUNNUS on cPanel käyttäjätunnuksesi.