netFinn Finland

UKK (FAQ)

cPanel täysi varmuuskopio

Täysi varmuuskopio sisältää kaiken tililläsi olevan, tiedostot, tietokannat ja sähköpostit.

Sen avulla on mahdollista uoda tili täysin tyhjästä, eli sitä voidaan käyttää tilin siirtämiseen palvelimelta toiselle.

Kirjaudu cPaneliin (www.yourdomain.com/cpanel)

cPanelissa napsauta "Tiedostot -> Varmuuskopiointi"
Seuraavalla sivulla napsauta "Lataa tai luo täysi varmuuskopio"
Aseta
- Varmuuskopion kohde: "Kotikansio"
ja
- Sähköpostiosoite: oma sähköpostiosoitteesi
jätä muut tyhjiksi ja napsauta "Luo varmuuskopio"

Kun varmuuskopio on on valmis saat siitä tiedon sähköpostitse.

Varmuuskopion saat omalle koneellesi kahdella tavalla:
1. FTP:llä, tiedosto on tilin juurihakemistossa (siis EI public_html hakemistossa vaan yhtä pykälää ylempänä).

2. cPanelissa, napsauta "Tiedostot -> Varmuuskopiointi"
Seuraavalla sivulla napsauta "Lataa tai luo täysi varmuuskopio"
Sivulla lukee "Varmuuskopiot, jotka voidaan ladata:"
ja sen alla on linkki luomaasi varmuuskopioon (tai useampaan)
Napsauttamalla linkkiä lataat varmuuskopion omalle koneellesi.