Tilauksen lopetus

Tilauksesi on voimassa laskutusjakso kerrallaan kunnes lopetat tilauksen.

Tilauksen lopetus pitää tehdä ennen tilausjakson päättymistä.

Webhotellitilin tilauksen voit lopettaa näin:

1. kirjaudu sisään asiakashallintaan:  http://www.netfinn.net/asiakas/clientarea.php
  2. napsauta linkkiä "Palvelut -> Palveluni".
  3. napsauta oikealla olevaa kuvaketta ("Aktiivinen) sen tilin kohdalla jonka haluat lopettaa.
  4. napsauta vasemmalla olevaa linkkiä "Pyydä tilauksen lopettamista".
  5. kirjoita lopettamisen syy, valitse halutko lopettaa tilauksen välittömästi vai tilausjakson päättyessä, ja napsauta painiketta "Pyydä tilauksen lopettamista".
  6. jos haluat lopettaa myös verkkotunnuksen tilauksen ruksaa kohta "Vahvistan että en halua uudistaa domainin rekisteröintiä.".
  7. Tulet saamaan sähköpostin jossa vahvistetaan tilauksen lopetus.

Domainin tilauksen voit lopettaa näin:

1. kirjaudu sisään asiakashallintaan:  http://www.netfinn.net/asiakas/clientarea.php
  2. napsauta linkkiä "Verkkotunnukset -> Verkkotunnukseni".
  3. napsauta oikealla olevaa kuvaketta "Aktiivinen" sen domainin kohdalla jonka tilauksen haluat lopettaa.
  4. napsauta vasemmalla olevaa linkkiä "Automaattinen uudistaminen", ja sitten napsauta painiketta "Deaktivoi verkkotunnuksen automaattinen uudistaminen"
  5. kun tämä on tehty, me emme enää uusi kyseisen domain rekisteröintiä.