Webhotellitilisi voit päivittää isompaan pakettiin näin:

Kirjaudu sisään asiakashallintaan: https://www.netfinn.net/asiakas/clientarea.php

Napsauta "Omat tuotteeni & palveluni", sitten ko. webhotellin kohdalla klikkaa "Näytä tiedot", ja seuraavalla sivulla painiketta "Päivitä paketti".

Seuraavalla sivulla valitset haluamasi paketin ja klikkaat "Jatka".

Seuraavalla sivulla valitset maksutavan, ja klikkaat "Jatka".

Tilausvahvistuksen ja laskun saat sähköpostitse.