Varmuuskopiot

Kaikki webhotellitilit varmuuskopioidaan kerran päivässä.

Varmuuskopioita on palvelimella aina 2, eli kaksi viimeisintä varmuuskopiota.

Varmuuskopioista on kopiot myös ulkoisella varmuuskopiopalvelimella.

Varmuuskopio voidaan palauttaa asiakkaan pyynnöstä. Tämä tehdään yleensä veloituksetta.

Huom! kun (täysi) varmuuskopio palautetaan se palauttaa webhotellitilin siihen tilaan jossa se oli varmuuskopiota tehtäessä, eli kaikki sen jälkeen tehdyt muutokset menetetään, kuten myös saapuneet ja lähetetyt sähköpostit.

Varmuuskopiosta voidaan kyllä palauttaa myös osa, esim. tietokanta tai yksittäisiä tiedostoja/kansioita. Tällaiset palautukset sovitaan ja hinnoitellaan tapauskohtaisesti.

cPanelista löytyy työkalut myös yksittäisten tiedostojen ja kansioiden, sekä tietokantojen palautukseen.

• 0 käyttäjän mielestä tästä oli apua