ns. "tilapäisen" osoitteen käyttö

Alla mainittu "tilapäinen osoite" ei enää toimi.

Pyydettäessä voimme luoda alidomainin joka toimii tilapäisenä osoitteena.

Tilapäinen osoite tarkoittaa osoitetta muotoa http://<SERVERIP>/~<TUNNUS>
<SERVERIP> on palvelimen IP-osoite.
<TUNNUS> on tilin käyttäjätunnus.
Esim. http://74.54.140.114/~muntili/

Ko. osoitteen löydät tilin asennuksen jälkeen saamastasi sähköpostista "Uuden webhotellitilisi tiedot".

Tätä tilapäistä osoitetta saa käyttää vain tilapäisesti, eli yleensä siinä vaiheessa kun sivuston domain ei ole vielä toiminnassa.

Pitkäaikainen käyttö ei ole sallittua sen takia että tilapäistä osoitetta käytettäessä käytetty kaista (eli liikenteen määrä) ei tule kirjattua ko. tilille.

Tarvittaessa (eli jos osoitetta käytetään sivuston ja domainin ollessa jo toiminnassa) voimme estää tilapäisen osoitteen käytön tilikohtaisesti.

• 0 käyttäjän mielestä tästä oli apua