Maksutapojen Paypal subscription ja Paypal invoice ero

Paypal subscription tarkoittaa sitä että Paypal tililläsi luot toistuvan maksun, jolloin Paypal huolehtii siitä että tiliäsi veloitetaan määrätyin välein.
Eli jos tilaat webhotellipaketin 3kk laskutuskaudella ja valitset maksutavaksi Paypal subscription, niin tilauksen tehtyäsi sinut ohjataan Paypal sivustolle, jossa luot toistuvan maksun. Paypal tililtäsi veloitetaan ensimmäinen maksu heti, ja seuraavat aina 3 kuukauden välein, kunnes peruutat toistuvan maksun.

Paypal invoice taas tarkoittaa sitä että maksat maksun kerrallaan.
Eli jos tilaat webhotellin 3kk laskutuskaudella ja valitset maksutavaksi Paypal invoice, niin tilauksen tehtyäsi sinut ohjataan Paypal sivustolle, jossa maksat ensimmäisen maksueräsi. 3 kuukauden päästä (tai pari viikkoa aikaisemmin) saat meiltä laskun, ja sinua pyydetään menemään Paypal tilillesi maksamaan laskusi.

Toinen ero noilla on se että Paypal subscriptionin voit luoda vain jos tiliisi on liitetty luottokortti, kun taas Paypal invoice maksun voit maksaa myös ilman, eli silloin sinulla täytyy tietysti olla Paypal tililläsi katetta.