Ns. "tietokantadumpin" teet phpMyAdminia käyttäen seuraavasti:

1. Kirjaudu cPaneliin (www.yourdomain.com/cpanel)

2. cPanelissa napsauta "Tietokannat -> phpMyAdmin", uusi ikkuna aukeaa

3. Napsauta vasemmalla sen tietokannan nimeä josta haluat dumpin tehdä

4. Napsauta ylhäällä "Vienti"

5. Älä muuta mitään asetuksia, vaan ruksaa alhaalla "Tallenna tiedostoon"

6. Napsauta "Siirry", ja tallenna tiedosto kovalevyllesi.

Jos tietokanta on iso on hyvä käyttää pakkausta, 5-kohdassa valitse "Pakkaus:" "zip-pakattu" tai "gzip pakkaus"

• 3 käyttäjän mielestä tästä oli apua