Ns. "tietokantadumpin" voit palauttaa phpMyAdminia käyttäen seuraavasti:

1. Kirjaudu cPaneliin (www.yourdomain.com/cpanel)

2. cPanelissa napsauta "Tietokannat -> phpMyAdmin", uusi ikkuna aukeaa

3. Napsauta vasemmalla sen tietokannan nimeä johon haluat taulut palauttaa

4. Napsauta ylhäällä "Tuonti"

5. Napsauta "Selaa" ja valitse kovalevyltäsi tallennettu tetokantadumppi. Älä koske muihin asetuksiin vaan napsauta "Siirry".

Jos kaikki menee hyvin niin jonkin ajan kuluttua taulut on palautettu tietokantaan.

Huomaa että tällä toiminnolla EI voi luoda tietokantaa, vaan se on erikseen tehtävä cPanelissa.