Jälleenmyyntilin alkutoimet

Jälleenmyyntitilin domainille on varattu tilaa ja kaistaa vain minimaalinen määrä,
joten ihan ensiksi sinun kannattaa luoda sitä varten oma pakettinsa:
WHM -> Packages -> Add Packages
Anna paketille nimi (New Package Name), ja anna sille haluamasi ominaisuudet.
HUOM! Levytila ja kaista (Quota & Bandwidth) EIVÄT voi olla "unlimited".
Kun olet valmis napsauta "Add".

Saat ilmoituksen:
Created the package (käyttäjätunnuksesi)_(New Package Name), eli jokaisen luomasi paketin etuliitteeksi tulee (käyttäjätunnuksesi)_

Sitten siirrät jälleenmyyntitilisi domainin käyttämään juuri luomaasi pakettia:
WHM -> Account Functions -> Upgrade/Downgrade an Account
Valitse domain tai käyttäjätunnus ja napsauta "Modify"
Sitten näet että "Current Package" = "netfinn_reseller"
Valitse juuri luomasi paketti ja napsauta "Change"

Saat ilmoituksen että käytetty paketti on vaihdettu

• 5 käyttäjän mielestä tästä oli apua