Sähköpostin rajoitukset

Sähköposteja saa lähettää netFinn palvelimen kautta MAX 500 sähköpostia / domain / tunti.

Määrän ylittäviä sähköposteja ei lähetetä.

Sähköpostitilin voi tarkistaa POP3 protokollaa käyttäen MAX 60 kertaa / tunti. On suositeltavaa että sähköpostitiliä ei tarkisteta useammin kuin 5 minuutin välein.

Jos määrä ylitetään on seurauksena tilapäinen esto (POP3 porttiin).

Jatkuva ylitys johtaa pysyvään estoon (joka poistetaan pyydettäessä).

Sähköpostin maksimikoko on 50MB.

MASSAPOSTITUKSET
Massapostitukset ovat sallittuja tietyin ehdoin:

1. Roskapostin lähettäminen on ehdottomasti kielletty. Lue asiasta lisää täältä:
https://www.netfinn.net/asiakas/index.php?rp=/knowledgebase/54/Roskapostin-lahettaminen-on-KIELLETTY.html

2. Postitus yli 5000 osoitteeseen on webhotellitilillä kiellettyä.

• 3 käyttäjän mielestä tästä oli apua