Jos sähköpostia lähettäessä saat seuraavanlaisen virheilmoituksen:

Tuntematon virhe. Aihe 'TÄSSÄ ON VIESYTIN AIHE', Tili: '
mail.YOURDOMAIN.COM', Palvelin: 'mail.YOURDOMAIN.COM',
Protokolla: SMTP, Portti: 26, SSL-suojattu: Ei, Virhenumero: 0x800CCC0B'

Tuo korjautuu kun laitat sähköpostiohjelmassa ruksin kohtaan "Lähtevän postin palvelin -> Palvelin edellyttää käyttöoikeuksien todennusta".

Sähköpostiohjelmasta riippuen asetus voi olla erilainen, esim. "SMTP Authentication".