netFinn palvelimilla on käytössä MailScanner niminen sovellus.

Se scannaa kaikki sähköpostit, mutta oletusarvoisesti se vain merkkaa roskapostit.
Ne lajitellaan kahteen luokkaan, eli
low scoring spam, joka merkitään lisäämällä viestin otsikkoon "{Spam?}"
ja
hig scoring spam, joka merkitään lisäämällä viestin otsikkoon "{Definitely Spam?}"

cPanelissa, Sähköpostin hallintatyökalut -> MailScanner Configuration -> Change Individual Domain Settings:
voi valita:
Low Scoring Spam: Deliver / Delete / Forward to spam@yourdomain.com
ja
High Scoring Spam: Deliver / Delete / Forward to spam@yourdomain.com

Oletusarvoisesti molemmissa on Deliver.

HUOM! Jos käytetään "Forward to spam@yourdomain.com" niin kyseinen postilaatikko (tai uudelleenohjaus) on oltava olemassa!

High Scoring Spamin voi melko turvallisin mielin laittaa -> Delete, Low scoring spamia kannattaa hieman tarkkailla, siellä saattaa olla sellaisiakin jotka eivät ole spämmiä.
Niitä voi merkata lisäämällä valkoiselle listalle, eli napsauta "Email Black/Whitelist settings",

• 14 Bu dökümanı faydalı bulan kullanıcılar: